RETOUCHES

✧✧

Van het aannaaien van een knoop, over het herstellen van een scheur in uw favoriete jurk of jeansbroek, tot het volledig actualiseren van een vest of overjas.

 

Suit Solutions zoekt samen met u naar een creatieve oplossing voor elk probleem.

 

Bovendien zijn er geen twee mensen die hetzelfde lichaam hebben. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen figuur, botstructuur en lichaamsproporties.

 

Wij helpen u bij het accentueren van uw sterke kanten en het camoufleren van de minder sterke punten van uw figuur.

Bestaande kledij

U heeft waarschijnlijk meerdere kledingstukken in de kast waarvan de vormgeving niet meer actueel is. Vooral in deze economisch moeilijke tijden vraagt u zich af: “Gooi ik ze weg of wat doe ik ermee?”

Wij actualiseren uw bestaande kledingstukken en schenken ze zo een tweede leven.

 

Bont

Sommige kledingstukken hebben een sentimentele waarde – denk maar aan de prachtige bontmantel van oma. Bovendien lijkt bont wel gemaakt voor een tweede, en zelfs een derde leven. We kunnen de pelsmantel innemen of de vorm volledig hertekenen.

 

Wij toveren die lange bontmantel van oma om tot een koket jasje waar u nog jaren plezier zult aan hebben. Of het bont kan worden gebruikt voor kragen of andere accessoires.

 

Nieuwe kledij

Heeft u net een nieuw kledingstuk aangeschaft, maar zijn  er toch nog een paar ingrepen nodig om het perfect te laten zitten?

SuitSolutions retoucheert uw kledingstuk alsof het voor u op maat gemaakt werd.

 

SuitSolutions® and Logo is a trademark of TheFinalTouch®

Copyright © 2016 SuitSolutions® made-to-measure - All Rights Reserved

e-mail

SuitSolutions

Facebook

Phone

Mobile