MAATWERK

✧✧

SuitSolutions biedt de hedendaagse stijlvolle man maatkleding. De SuitSolutions Made-to-Measure Collection wordt volgens de traditionele ambachtelijke methodes gemaakt met duurzame kwalitatieve stoffen.

 

Uw maatkleding stap voor stap...

 

 

Een hoogkwalitatieve , kreukvrije scheerwol vormt de basis van een mooi maatpak. Wij werken met de kwaliteiten Super 100 tot en met Super 150, die voor het ultieme draagcomfort zorgen.

 

Wij werken met duurzame kwalitatieve stoffen zoals Vitale Barberis, Ariston, Holland & Sherry, Scabal, etc..

 

Er zijn verschillende kwaliteitsniveaus en vanzelfsprekend heeft elke stofkwaliteit zijn eigen prijs.

 

Voor de zomer werken we met lichtere wollen stof. We bieden U eveneens een mooie collectie katoen, linnen en samenstellingen van wol en zijde.

Speciaal voor het najaar en de winter kunnen we pakken voor u maken in zwaardere wol.

 

De combinatie

De laatste jaren wint de combinatie – een vest met een andere broek – meer terrein op het traditionele tweedelige pak. Wij bieden u dan ook een groot aanbod van specifiek voor jasjes en broeken geschikte stoffen.

 

Zo kunt u voor jasjes kiezen uit een grote verscheidenheid aan stoffen, met variaties voor ieder seizoen. Er zijn wollen, linnens en katoenen, zowel effen als in verschillende dessins, zoals ruiten of strepen.

Voor de broeken hebben we een grote collectie stoffen, waarmee we zowel een gekleed als een sportieve look kunnen creëren.

 

Overjassen

We bieden u eveneens een heel mooie keuze aan bijzondere wollen en kasjmieren stoffen voor overjassen. Maar u kunt uw overjas uiteraard ook laten maken in alle andere beschikbare stoffen.

Wij kiezen – samen met u – de kwaliteit, de kleur en het dessin.

 

 

Wij kiezen – samen met u – de snit die het beste bij uw figuur en lichaamsproporties past.

 

De Details

Terug Naar Boven

De finishing touch. U kiest – samen met ons – de details die uw maatwerk tot een uniek exemplaar maken. Dit kan door de keuze van knopen in een bijpassende of juist contrasterende kleur.

 

Of door de kleur van de stiksels, zoals een afwijkende  kleur. Een bijpassende kleur of net afwijkende kleur voor de voering zorgt vaak voor een verrassend effect.... Het zijn dit soort van kleine details die uw maatwerk exclusief en uniek maken.

 

De Bestelling

Terug Naar Boven

Alles wat we nodig hebben voor dit uniek exemplaar dat door en voor u is ontworpen – zijn uw correcte lichaamsmaten die door de zaakvoerder zelf bij u worden opgemeten.

 

De bestelling

Nadat alle gegevens en keuzes bepaald zijn, gaat uw gepersonaliseerd maatwerk in bestelling.

 

De Kosten

U zult merken dat maatwerk niet duur hoeft te zijn.

We zijn blij om u te verwelkomen in één van de toonaangevende zaken op het vlak van mode, kostuums en ceremonie kleding.

 

Wij willen U graag bijstaan met onze passie voor stijl. Bij Suit Solutions houden we rekening met Uw wensen.

 

Alles wat je wenst, kan Suit Solutions waarmaken, van gewone klassieke kostuums tot heel chique unieke exemplaren. Allemaal voor U, bij Suit Solutions

 

 

SuitSolutions

Your Style Is Our Pride

Levertijd

Na uw bestelling duurt het ongeveer 2 tot 4 weken (afhankelijk van uw bestelling) voordat uw maatwerk in ons atelier beschikbaar is.

 

Wij contacteren u en zullen u vragen het maatwerk te komen passen. Wij willen uiteraard dat alles perfect past en er zeker van zijn dat er hier of daar niet nog een kleine retouche noodzakelijk is.

 

 

Onze leuze is niet voor niets “Made with Passion”.

 

SuitSolutions® and Logo is a trademark of TheFinalTouch®

Copyright © 2016 SuitSolutions® made-to-measure - All Rights Reserved

e-mail

SuitSolutions

Facebook

Phone

Mobile

Terug Naar Boven